APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Bandenservice

Bij Garage Hovenga kunt u ook terecht voor uw banden, vervanging en opslag. Klik hieronder voor meer informatie.

Banden webshop

Onze bandenprijzen zijn inclusief montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet AutoCrew Hovenga wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Uitlijnen

Autocrew Hovenga controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op uw AutoCrew-garage. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

AutoCrew pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.